Nieuws!

Yes daar is hij dan onze nieuwe site duidelijk overzichtelijk en tweetalig. Met nieuwe winkel om onze lessen te kopen, en als nieuw product het jaar abonnement voor online les. Ook kan je binnen kort de NineMinMax® boeken in onze shop kopen, en we zijn ons aan het oriënteren of we nog meer producten gaan verkopen.

Online les

Door de corona maatregelen waren we gedwongen om te stoppen met onze lessen in De Weijer. Gelukkig waren we in staat snel over te stappen naar de online lessen, en zien het voor nu als een mooi alternatief. Het bracht ons ook in een soort versnelling want we waren al langer bezig om een online programma op te zetten. met als resultaat de online lessen live via Youtube en een jaar abonnement hierop. Met straks elke donderdagmorgen 8.00 live (vanaf juni). Ook is het met de link mogelijk om op elk gewenst moment thuis de les te volgen, zo hoef je geen les over te slaan.

online yoga les

Weer het Park in

Zoals het er nu naar uit ziet  kunnen we in juni weer het park in voor het derde jaar al weer. Uiteraard houden we de regels omtrent Corona goed in de gaten. Voor de koffie/thee na de les zullen we zelf wat mee moeten nemen of ergens anders heen moeten gezien het faillissement  van De Weijer(horeca/theater) Wij hebben heel veel zin om weer lekker buiten yoga te doen. Mocht het weer het niet toestaan dan gaan we het online doen. aanvang yoga in het park 8.30am.

yoga lessen