Jouw eigen licht laten schijnen en zo jouw speciale bijdrage te kunnen zijn aan de wereld. De oefeningen die we de komende weken gaan doen activeren de lager gelegen chakra’s en verhogen de sensitiviteit, je vermogen om dingen te (door)voelen. Het maakt je creativiteit wakker, en voor vrouwen helpt het bij het voorkomen van pms.

Is jou lichtje sterk of flikkert je lichtje? In het aquarius tijdperk waar we nu in zitten plaatsen we alle lichtjes samen tot een krachtige lichtbron. De planeet is daarvan afhankelijk, het is een puzzel van alle harten.

onze grootste missie, ons grootste verdriet en lijden komt voort uit het niet creatief te kunnen zijn als co-creator, niet authentiek te zijn en niet eerlijk naar je zelf.

Want werk je aan al die punten dan werk je ook aan de heling van de wereld. Je werkt aan al die punten en aan jou persoonlijke relatie met de wereld

Ik ben in vrede met de wereld. Ondanks alles wat er is en gebeurd. Door dit voortdurende onderzoek ga je in contact komen met jou eigen speciale bijdrage in deze wereld. Welke wonden zijn er om te helen kan je daar doorheen schijnen. De typische pijn plek in aquarius is ER NIET BIJ TE HOREN (groepsgebeuren).   Deze tijd gaat daarover, herkenbaar lijkt mij. En iedereen lijdt in meer of mindere mate aan deze Ziele wond, daar hoef je geen waterman voor te zijn. Durf je daarnaast toch je ware talent te laten zien?  Ongeacht het commentaar of misschien zelfs de kans op  kleinering?

Durf je je eigen bijdrage toch te geven en  kun je je los maken van de groep,? Kun je zien dat jij hierdoor juist het verschil maakt voor het geheel

Sat Nam

Linda