De komende weken gaan we een Kriya doen  die onze weerstand verbetert, maar uiteraard nog veel meer doet dan dat: zoals onze hartelijkheid vergroten.

Om aanhoudende verkoudheid en ziekte te voorkomen, is het essentieel om de spijsvertering en de uitscheiding goed te laten functioneren. Voeg daarbij een sterke metabolische balans en je creëert hartelijkheid. Deze kriya ontwikkelt deze capaciteiten. Het geeft fysieke kracht en bouwt weerstand tegen ziekten op.

Hartelijkheid is een kwaliteit van enthousiast en warm zijn. Als je bekend staat om je hartelijkheid, zou je jezelf kunnen voorstellen met een krachtige en vriendelijke handdruk. Eten gemaakt met hartelijkheid(liefde) smaakt beter is vullend en goed voor je. Wanneer je het zelfstandig naamwoord hartelijkheid gebruikt om over mensen te praten, beschrijft het hun opgewektheid, warmte en kracht.

Kortom weer een hele mooie kriya waar je je zelf weerbaarder maakt en de liefde naar je zelf en je medemens vergroot. Veel plezier met de les(sen).

Sat Nam,

Linda en Jan Hidde