HET HELEN VAN HET MENTALE VELD

“ALS JE VERONTRUST BENT DOOR IETS VAN BUITENAF ,IS DE PIJN NIET TE WIJTEN AAN HET DING ZELF ,MAAR AAN JOUW INSCHATIING ERVAN;EN JIJ HEBT DE KRACHT OM DIT OP ELK MOMENT TE HERROEPEN”

Marcus Aelius Aurelius

De wereld is omgeven door een donkere mentale omgevingswolk ,gemaakt v d collectieve gedachten ,overtuigingen, gewoontes , gevoelens, houdingen en conditionering van 7 miljard mensen .

Dit wordt het astrale veld genoemd .Deze planetaire mentale atmosfeer heeft een overweldigend emotioneel en energetisch  effect en bepaald in grote mate wat mensen in zijn algemeenheid aan waarheid accepteren.

Hij heeft niet alleen een diepgaande invloed op onze overtuigingen ,hij is ook een barometer die ons collectieve niveau van bewustzijn meet .

Je mentale sfeer omringt je zoals de lucht die je inademt. Indien opgeladen met coherente positieve gedachtevormen, wordt het emotionele klimaat optimistisch ,verheffend en inspirerend. Indien onsamenhangende, negatieve denkvormen de boventoon voeren, ervaar je veel stress en spanning.

Negatieve en positieve emoties worden als radiogolven uitgezonden. Al jouw gedachten, woorden en daden stralen vanuit het centrum van je wezen de atmosfeer in.

Deze golven stoppen niet aan de rand van je lichaam of energieveld.

Ze blijven het hele universum beïnvloeden en dan komen ze als een boemerang terug naar jou, precies zoals ze zijn uitgezonden.

In de volgende prayer/affirmatie (van Susan Shumsky)  leer je hoe je kunt voorkomen dat DE MENTALE NEERSLAG VAN OMGEVINGSRUIS JOUW DENKEN ,VOELEN EN HANDELEN BEINVLOEDT.

Het HELEN van de MENTALE SFEER

Ik roep de Heilige Geest aan

De Geest van Waarheid en Heelheid

om alle negatieve gedachtevormen, emoties, overtuigingen, gewoonten, omstandigheden en patronen

in de mentale sfeer om me heen

die mij nadelig hebben beïnvloed

te wissen, te helen, op te tillen en te laten gaan

Alle valse, beperkende, uitdagende, moeilijke , overweldigende, uitputtende en vermoeiende emoties en trillingen in de atmosfeer en in de mensen en plaatsen om me heen

zijn nu liefdevol gezegend, geheeld, opgelost, opgetild en volledig losgelaten.

In het licht  van de Liefde en de Waarheid

van het Goddelijk Zelf.

Mijn Goddelijk Zelf heeft de leiding over mijn mind en mijn leven.

Mijn Goddelijk zelf is de enige Autoriteit in mijn leven .

IK BEN Goddelijk beschermd door het Licht van mijn Wezen

Dank U, I AM en ZO IS HET

**uit het Engels vertaald door Marjolijn Loderichs