Over ons

Wij zijn Kundalini Yoga Linda.

En dat zijn Ram Nishan Kaur (Linda) en Jan Hidde Landstra. Kundalini Yoga Linda is ontstaan in Zuid Spanje waar we vanuit Deventer in 2011 zijn neergestreken en een Restaurant zijn begonnen in Frigiliana. Na een jaar begon Linda daar met yoga les geven. Eerst in de lokale sportschool en later op het strand van Nerja(Burriana Playa). Hier onstond “Beach Yoga Linda”. Ze gaf 3 keer per week les op het strand.

In de zomer van 2017 moesten wij  nieuwe keuzes maken. Na 6,5 jaar succesvol een restaurant en yoga bedrijf te hebben gerund, hebben we ons januari 2018  gevestigd in Sambeek(Noord-Brabant).

Terug inNederland was het al snel duidelijk dat we in de yoga verder zouden gaan en zijn we Kundalini Yoga Linda gestart. Medio 2018 is Linda weer begonnen met les geven. Ze ging daarnaast aan het werk als begeleider van mensen met een licht verstandelijke beperking. Jan Hidde staat weer in de keuken, nu bij kasteel de Berckt in Baarlo.

In Nederland kwam Linda in contact met Sat Kirtan Kaur Khalsa via Kundalini Yoga Nederland en heeft  de NineMinMax® Business yoga training gedaan bij haar. Linda was zo enthousiast over deze training dat Jan Hidde ook al snel deze training heeft gedaan. We zijn  nu beiden gecertificeerde NinMinMax® Business Yoga trainers.

Linda heeft een achtergrond in de zorg en Jan Hidde in de detailhandel, zorg en horeca.

Kundalini yoga Linda is aangesloten bij de beroepsvereniging  Kundalini Yoga Nederland,  3HO Europa  en bij KRI