NineMinMax Incompany training

NineMinMax Business Yoga In-Company training

Waarom het juist nu een goed idee is om in business yoga te investeren:

 • NineMinMax Business Yoga helpt organisaties en individuele professionals in no time te ontspannen, waardoor ze verlost zijn van de werkstress en met meer succes hun werk doen, zowel nu als in de toekomst.
 • NineMinMax Business Yoga zorgt ervoor dat het ziekteverzuim omlaag gaat, de juiste persoon op de juiste plek terecht komt en het werkplezier omhoog gaat.
 • NineMinMax Business Yoga brengt je lichaam in balans, leert je hoe je adem kan beheersen en zorgt voor rust in je hoofd, waardoor jij als individu binnen jouw organisatie succesvoller bent.
 • NineMinMax Business Yoga maakt gebruik van de unieke NineMinMax® methode. Deze korte en krachtige methode vormt de basis voor de Business Yoga workshops en trainingen, die zowel in-company als op open inschrijving georganiseerd worden.
 • NineMinMax Business Yoga expert Sat Kirtan Kaur Khalsa is gecertificeerd Internationaal Kundalini Yoga docent en auteur van het boek Business Yoga, weg met de stress op je werk in maximaal 9 minuten per dag en leidt anderen op tot NineMinMax® Business Yoga Specialist.
 • Medewerkers die lekker in hun vel zitten, stevig in hun schoenen staan en rust in hun hoofd hebben, zijn goud waard!
  In slechts negen weken zie je al resultaten

Droom jij van gezonde, bewuste medewerkers?
Die goed voor zichzelf zorgen, zodat ze nu en in de toekomst hun werk met plezier doen?

Dan mag ik je feliciteren, want met de NineMinMax Incompany training ‘In negen weken gezonde en bewuste medewerkers, heb jij dat in no time gerealiseerd

Herken jij je in één van de volgende situaties:

 • Je krijgt geregeld van je teamleden terug dat zij hun targets niet halen, omdat ze veel tijd kwijt zijn met het blussen van brandjes. Ze komen daardoor niet aan hun eigenlijke werk toe. Hierdoor loopt het bedrijf omzet mis. Bovendien zorgt het voor onrust en ontevredenheid in je team. Je hebt het gevoel dat jullie constant achter de feiten aanlopen, en dat frustreert je mateloos.
 • Je weet dat je medewerkers onder druk staan en je weet dat die druk alleen nog maar groter wordt. Je moet bezuinigingen doorvoeren, in het kader van het voortbestaan van de organisatie. Hierdoor moet hetzelfde werk gedaan worden met minder mankracht. Je wilt je medewerkers tools geven, zodat ze nu en in de toekomst tegen deze steeds maar hogere druk opgewassen zijn.
 • Je hebt teamleden met werkgerelateerde klachten zoals burn-out, RSI of andere stressklachten. Ze zijn hierdoor minder inzetbaar en vragen extra tijd en aandacht. Je maakt je zorgen over hun langdurige inzetbaarheid en bent op zoek naar goed werkende methodes die je medewerkers weer energie en levenskracht geven.
 • Je hebt een aantal medewerkers in je team die moeite hebben om het werk los te laten. Je ziet ze vaak overwerken en naast de lange dagen op kantoor, nemen ze zeer geregeld werk mee naar huis, om zo de achterstanden weg te werken. De balans tussen werken en ontspannen is daardoor flink uit balans. Je maakt je zorgen dat als dit nog een tijdje doorgaat, deze medewerkers uitvallen wegens burn-out klachten.
 • Je moet een ongemotiveerd team leiden. Door de continue veranderingen binnen je bedrijf zijn je teamleden onverschillig geworden. Je hebt het gevoel dat ze slechts voor het salaris naar hun werk komen. Ze zetten hun hakken in het zand bij elke verandering. Dit maakt het werk voor jou persoonlijk onplezierig en je piekert over een duurzame oplossing.

“De Business Yoga lessen zijn een heerlijke manier om in de drukte van de dag bij jezelf te komen. Hierdoor kun je stress beter aan door meer ontspannen te zijn en alle moetjes in perspectief te zien. Voor mij persoonlijk een van de leukste en meest waardevolle dingen die ik ooit heb gedaan. Bedankt!”

Bettina Huckel, INGIk leer jouw medewerkers tools en technieken, zodat ze in no time ontspannen en vanuit die ontspanning hun werk doen, nu en in de toekomst!
Mijn Trainer Sat Kirtan Kaur Khalsa heeft  jarenlang gewerkt  in de financiële sector.Daar  ervaarde zij  welke aanslag stress op haar lichaam had.Zij onrwikkelde  Aanhoudende RSI klachten en dit  bracht haar op het pad van de yoga en zij  is sindsdien  klachtenvrij.
Vanuit deze ervaring is Business Yoga ontstaan. Ze heeft oefeningen ontdekt die je in no time energie geven en ervoor zorgen dat je goed in je vel komt te zitten. En dat alles zonder dat je je hoeft om te kleden of specifieke apparaten nodig hebt. Ze had graag deze technieken tot haar beschikking gehad, toen ze daar werkte.
Inmiddels zijn deze technieken  met succes met veel klanten gedeeld.

Zelf heb ik jaren gewerkt in de gezondheid sector en werk sinds kort weer een aantal uur per week   op een aantal groepen met mensen met een licht verstandelijke beperking na ruim 6,5 jaar in Zuid-Spanje te hebben gewoond en gewerkt. Ik vind het weer geweldig maar ervaar weer   de werkdruk  en weet zeker dat ik zonder mijn Yoga weer gillend weg was gelopen.

Hoe heerlijk is het als…

 • Jij rust in je team hebt en iedereen met focus het werk doet, zodat jullie de geweldige resultaten halen;
 • Jij een team mag aansturen, dat lekker in z’n vel zit en bruist van de energie;
 • Jouw teamleden steviger in hun schoenen staan, waardoor ze leren hun grenzen aan te geven, zodat jij beter kunt managen;
 • Jouw teamleden ook in stressvolle situaties het hoofd koel houden, zodat jullie adequaat kunnen reageren en de concurrentie voorblijven;
 • Jouw teamleden weten hoe ze klachtenvrij hun werk kunnen doen, nu en in de toekomst;
 • Jij als teamleider weer energiek thuis komt, omdat je weer plezier in je werk hebt, je hebt daarnaast voldoende energie om te genieten van je gezin, je hobby’s en je vrienden.

Met deze training bereik je dat (en nog zoveel meer).

Dit is wat de ‘In negen weken gezondere medewerkers‘ training je concreet oplevert:

 • Je teamleden hebben een gereedschapskist gevuld met tools, zodat ze in No-Time kunnen ontspannen, zodat ze rust en ruimte vinden voor het werk dat er echt toe doet en waarin ze plezier hebben;
 • Je gaat ontdekken wat voor jouw team, en voor iedere individu in jouw team, de sleutel tot succes is. Hierdoor is het voor iedereen veel gemakkelijker om z’n eigen plaats in het team te nemen. Je team loopt hierdoor meer gestroomlijnd.
 • Jullie gaan leren hoe bevrijdend het is, als iedereen zichzelf de hoogste prioriteit geeft, verantwoordelijkheid neemt voor zichzelf, zodat jullie met het gezamenlijke doel voor ogen geweldige resultaten behalen.
 • Je teamleden weten hoe ze op een makkelijke manier gefocust blijven, ook als de werkdruk hoog is, waardoor de uitval terugneemt;
 • Jullie krijgen praktische tips over hoe je de geleerde oefeningen naadloos kunt integreren in jullie dagelijkse activiteiten, zodat jullie nu en in de toekomst relaxt kunt blijven werken.

“GEWELDIG, van hectiek naar ontspanning en focus in slechts 30 MINUTEN …
Mijn ervaring met InvestInYoga is geweldig. In slechts 30 minuten veranderde de situatie van hectiek naar ontspanning. Iedereen was in staat om te ontspannen en vol energie weer aan het werk te gaan.”

Carien Cassee, CIZ


Voor wie is deze training het meest geschikt?
Deze NineMinMax in-company training is speciaal ontwikkeld voor teams van professionals die veel denkwerk verrichtten en in no-time en met een minimale investering een maximaal rendement uit zichzelf en hun organisatie willen halen.

De training is aan te raden als je, samen met je team:

 • In staat bent om tijd en energie te steken in de ontwikkeling van jezelf en je team;
 • Graag nieuwe ideeën, kennis en inspiratie op doet;
 • Jullie daadwerkelijk aan de slag willen met alle informatie en de oefeningen die de training biedt.

Jullie een half uur per week vrij kunnen maken om deel te nemen aan de wekelijkse groepstrainingen op locatie. Is dit een probleem, dan is het mogelijk om de wekelijkse groepstrainingen online te doen, zodat elk teamlid de les op een tijdstip die hem uitkomt kan volgen.

Deze training is niet geschikt:
Als je tevreden bent met de situatie zoals die is;
Als je het moeilijk vind om kritisch te kijken naar je eigen stijl van werken;
Als je geen geld en tijd wilt investeren in een betere samenwerking binnen je team.

Wat krijgt als je deze training boekt?
Als jij en je team deelnemen aan de training ‘In negen weken gezondere, bewustere medewerkers, die goed voor zichzelf zorgen, zodat ze nu en in de toekomst hun werk met plezier doen‘, dan is dit wat je krijgt:
Een uitgebreide introductie workshop  van 1 uur;
Wekelijks een NineMinMax Business Yoga groepsles van 30 minuten bij jou op kantoor (of online, als de afstand een probleem is);
Wekelijks ontvangt iedere deelnemer een NineMinMax Business Yoga Videoles van maximaal 15 minuten via de mail;
Een exemplaar van mijn boek “Business Yoga, weg met de stress op je werk in maximaal 9 minuten per dag” voor iedere deelnemer;
Elke deelnemer krijgt zolang hij/zij dat wil een gratis abonnement op het eZine ‘In No Time Ontspannen’, met daarin wekelijks een artikel, oefening of tip, zodat ze met minder stress en meer plezier hun werk doen.

De training is geschikt voor teams van minimaal 5 tot maximaal 25 deelnemers. In overleg bepalen we de datum, de locatie en de tijden van de groepslessen.

EXTRA!
Uit ervaring weet ik dat na een training vaak nog cruciale vragen opborrelen. Daarom bied ik je na afloop van de training een gratis en geheel vrijblijvend telefonisch gesprek aan voor alle deelnemers, waarin jullie alle vragen die bij je op zijn gekomen aan me kunt stellen. Zo krijg jullie alsnog antwoord op de vragen en blijven jullie niet met die vragen zitten. Dat zou zonde van jullie energie zijn!


“Zeer productief voor jou en het bedrijf!
Ik ging twee keer per week tijdens de lunchpauze op het werk naar de NineMinMax Business Yoga sessies. Ik kwam gestresst, moe of gefrustreerd binnen. En ik ging altijd fris, gelukkig en ontspannen weer. Klaar om aan het werk te gaan.

In slechts een half uurtje leidde Sat Kirtan ons in eenvoudige maar effectieve yoga oefeningen. Daarnaast leerde ze me hoe ik de oefeningen zelf kon doen. Het is zeer productief voor mij, en mijn baas.”

Shangita Bose, ING


Aanmelden
Je haalt enorm veel waarde uit deze training. Voor je team én voor jezelf. Je bespaart door deze training tot wel minimaal 10% op de ziektekosten binnen jouw team. Een echte win-win dus.
Dit programma bied ik je aan voor een incompany prijs van €497,- per persoon, exclusief BTW, reiskosten en locatiekosten*. Dat bedrag ben je ook kwijt als je medewerker 2 dagen ziek thuis is…
Bestel nu de Incompany Training ‘In 9 Weken Gezonde Medewerkers’ door  te mailen naar Kundalini Yoga Linda

Ik ben er 100% van overtuigd dat deze training jou en je team zal helpen om meer plezier en minder stress in je (werk)leven te brengen.
Mocht jij na afloop het gevoel hebben dat niemand uit jouw team waarde uit de intro workshop heeft gehaald, dan krijg je het totale betaalde bedrag terug. Dat beloof ik je. Geen gedoe. Geen voorwaarden. Geen beperkingen.

Meld me aan het einde van de eerste workshop dat het voor niemand uit je team iets heeft opgeleverd en ik stort het geld terug. Zo zie je dat je geen enkel risico loopt (hooguit het risico om relaxter en succesvoller team te worden)
*Veel organisaties regelen zelf de locatie. Mocht je willen dat ik de locatie regel, worden deze kosten uiteraard doorberekend.
* Er worden minimaal 5 deelnemers doorberekend in de kosten.
Leer in no time omgaan met stress voor jou en je team. Bel me voor meer informatie, geheel vrijblijvend 0619300945 of mail naar info@kundaliniyogalinda.nl
Ik spreek je graag!
Hartelijke groet,
Linda Landsrtra-Ram Nishan Kaur                                                        

PS 1: Je medewerkers leren technieken die de rest van hun leven waardevol voor hen zullen zijn!
PS 2: Dit programma past perfect in een bedrijfsvisie waarin vitaliteit van medewerkers een grote rol speelt.
PS 3: In de groepen die ik begeleid zijn er vaak een of twee mensen, die het heel goed oppakken. Ofwel omdat ze al ervaring met yoga hebben, of omdat het ze zo enorm goed doet en ze de oefeningen ook thuis doen. Deze ambassadeurs leid ik op tot NineMinMax Business Yoga Specialist en zo haal je de expertise om rust en ontspanning te brengen in huis en leg je de basis voor een duurzame gezonde werkomgeving.