Kundalini Yoga lessen

Kundalini yoga lessen

Linda geeft haar yoga lessen 2 maal per week in De Weijer in Boxmeer op de dinsdagmorgen en de donderdagavond. Linda is een gepasioneerde leraar en heeft haar eerst yoga opleiding(Hatha) ruim 30 jaar geleden  gedaan. Ze heeft zich sinds 2013 volledig toegelegd op Kundalini yoga, de moeder aller yoga.

Haar yoga lessen zijn dynamisch en informatief. Meestal werk Linda in blokken van 3 weken waarin ze een thema uitwerkt aan de hand van een Kriya(een aantal oefeningen achter elkaar met een specifiek doel).

De dinsdagmorgen les is van 8.00 tot 9.30

De donderdagavond les van 19.30 tot 21.00

Kosten voor de lessen zijn:

Met de 12 en de 24 lessen kaart heb je ook toegang tot de online lessen die synchroon lopen met de “gewone lessen”. Handig om thuis extra yoga te doen of een les in te halen.

Wil je Kundalini yoga uitproberen dan hebben we een mooi aanbod voor je 3 lessen voor €10,00

Je kunt lessen kopen online in onze shop

 

 

In de zomer maanden geven we van juni t/m sept buiten les in het  Weijer park op de dinsdagochtend ipv binnen. In juli en augustus vervalt de donderdagavond les in de Weijer tijdens de school  vakantie. zijn wij zelf in die periode ook even op vakantie dan laten we dat natuurlijk ruim van te voren wetenyoga lessen

COVID-19(Corona)

Door de Corona maatregelen zijn er op dit moment geen lessen in de Weijer. Zoals het er nu naar uitziet starten we daar  met de lessen daar in september. Tot en met Mei blijven we nog 2 keer per week een online les geven vanaf juni gaan we zoals gebruikelijk  weer starten in het park. Vanaf juni wordt dan de live online les 1x per week gegeven op de donderdagmorgen, je kan met de link de les natuurlijk ook gewoon doen op een tijd die jou het beste uitkomt.