Kundalini Yoga lessen

Kundalini yoga lessen

!!NIEUWS!!

Voorlopig zijn de lessen binnen in de Weijer even stop gezet Linda gaat september en oktober naar Portugal voor een training daarna gaan we kijken hoe we verdergaan. Online gaat het gewoon door alleen zullen de lessen niet live zijn vanaf 7 sept, eind oktober gaan we weer 2 keer per week live-online.  De bedrijfs yoga loop gewoon door en wordt gegeven door Jan Hidde

Linda geeft haar yoga lessen 2 maal per week in De Weijer in Boxmeer op de dinsdagmorgen en de donderdagavond. Linda is een gepasioneerde leraar en heeft haar eerst yoga opleiding(Hatha) ruim 30 jaar geleden  gedaan. Ze heeft zich sinds 2013 volledig toegelegd op Kundalini yoga, de moeder aller yoga.

Haar yoga lessen zijn dynamisch en informatief. Meestal werk Linda in blokken van 3 weken waarin ze een thema uitwerkt aan de hand van een Kriya(een aantal oefeningen achter elkaar met een specifiek doel).

De dinsdagmorgen les is van 8.00 tot 9.30

De donderdagavond les van 19.30 tot 21.00

Kosten voor de lessen zijn:

Met de 12 en de 24 lessen kaart heb je ook toegang tot de online lessen die synchroon lopen met de “gewone lessen”. Handig om thuis extra yoga te doen of een les in te halen.

Wil je Kundalini yoga uitproberen dan hebben we een mooi aanbod voor je 3 lessen voor €10,00

Je kunt lessen kopen online in onze shop

 

 

In de zomer maanden geven we van juni t/m sept buiten les in het  Weijer park op de dinsdagochtend ipv binnen. In juli en augustus vervalt de donderdagavond les in de Weijer tijdens de school  vakantie. zijn wij zelf in die periode ook even op vakantie dan laten we dat natuurlijk ruim van te voren wetenyoga lessen